Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Què en sé del meu company?

El projecte contempla una exposició que explica els trets més fonamentals de la vida en diversos països a través de grans panels. Jocs tradicionals, música i contes de tot el món per compartir amb els altres.

La realització del projecte contempla un seguit de panels de 2m d’alt per 0,80 cm d’ample cadascun, dedicats a un país concret. La informació que es recollirà en el panel serà sobre el nombre d’habitants, la religió, la situació laboral, la renda per càpita, l’habitatge, la cultura, la música, l’esport, etc.

Aquests panel estaran exposats a la sala polivalent del CO. EL Mercat durant la primera quinzena de desembre. Paral·lelament en altres dependències del Mercat hi haurà espais destinats a escolar música tradicional d’altres països, jugar als diferents jocs que hi ha per escollir, procedents dels Continents d’Àfrica, Amèrica del Sud i Europa i participar en la lectura de contes d’arreu del món, en una marató de contes que es realitzarà els dies 3 de desembre i 15 de desembre durant tot el matí

Subvenció
962,00 €
Cost
6.500,00 €
Sectors
  • 1 - Relacions Nord- Sud
Països
  • Espanya
Entitats
  • Col·lectius d’Iniciatives Juvenils Contra l’Atur - CIJCA
ODS
  • 17 - Aliança pels objectius
Anys
  • 2007