Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EMERGÈNCIES I ACCIO HUMANITÀRIA

Terratrèmol Marroc

CRIDA D’EMERGÈNCIA PER A LA POBLACIÓ VÍCTIMA DEL TERRATRÈMOL AL MARROC Les organitzacions humanitàries estan donant suport als esforços de resposta immediata urgent. Davant aquesta situació d'emergència, i amb l'objectiu de ser resolutives, us deixem una sèrie d’informacions i d’enllaços que creiem que poden ser d’utilitat.

Inundacions Líbia

DES DE L'AJUNTAMENT DE LLEIDA ENS SUMEM A LES MOSTRES DE SUPORT I DE CONDOL A LES VÍCTIMES AFECTADES DE LA TRAGÈDIA

Ucraïna

Davant la crisi humanitària a Ucraïna, s’han rebut moltes consultes i ha nascut un fort impuls solidari entre la ciutadania de Lleida, que ha buscat donar suport als milers de persones que fugen de la guerra. Davant aquesta situació d'emergència, i amb l'objectiu de ser resolutives, us deixem una sèrie d’informacions i d’enllaços que creiem que poden ser d’utilitat.

Kurdistan, Síria i Turquia

CRIDA D’EMERGÈNCIA PER A LA POBLACIÓ VÍCTIMA DEL TERRATRÈMOL AL KURDISTAN, SÍRIA I TURQUIA. Les organitzacions humanitàries estan donant suport als esforços de resposta immediata urgent. Davant aquesta situació d'emergència, i amb l'objectiu de ser resolutives, us deixem una sèrie d’informacions i d’enllaços que creiem que poden ser d’utilitat.