Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Diputació de Lleida

La Diputació de Lleida és una institució supramunicipal que té la seva raó de ser en els Ajuntaments de la demarcació de Lleida per l’exercici d’un municipalisme compromès amb les persones, la defensa del món local i la projecció internacional de les terres de Lleida. La seva acció de govern se centra en el desplegament de polítiques en favor del desenvolupament integral del territori i, en especial atenció, als serveis i les accions que enforteixen la comunitat.

La cooperació al desenvolupament és un dels àmbits en els quals la Diputació de Lleida col·labora des de fa anys.

L’Ajuntament de Lleida i la Diputació de Lleida, es comprometen a potenciar en xarxa social i local els diferents instruments adequats a la realitat social que ens envolta, incidint en la promoció de la solidaritat i la cooperació aprofitant el bagatge i l’experiència de l’Ajuntament de Lleida. 

És voluntat de les dues institucions crear un Punt de Solidaritat, que vol consolidar-se com a centre de referència en aquest àmbit per tal de fomentar i estimular la cooperació i la solidaritat internacional arreu del territori de la
demarcació lleidatana oferint una finestra única per a l’execució i seguiment de propostes vinculades al desenvolupament de projectes de cooperació en diferents indrets. Impulsant la cooperació internacional, les accions d’emergència i acció humanitària i el codesenvolupament.

conveni Diputació