Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La nostra biblioteca

Aquí teniu la "biblioteca" de la Regidoria de Cooperació. Una estanteria virtual amb el recull de publicacions i material audiovisual d'interés en l'àmbit de la Cooperació i la Solidaritat.

Aquí us deixem una proposta de lectures i altres materials de l'àmbit de la Cooperació i la Solidaritat arreu del món. Consulteu aquest material sempre que vulgueu.

- Guia al voltant de "L'enfocament de gènere i basat en drets humans: cap a la conscienciació, respecte, garantía i exercici de drets", Quaderns de Desenvolupament i Cooperació de la UdL, núm. 13. Autora: Navarro Oliván, Natalia. Consell editor: Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida, Regidoria d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes de l’Ajuntament de Lleida i la UDEC de la Universitat de Lleida. Lleida 2021.

- "Enrrotlla't amb els ODS". Martínez, Virgínia i Pelay, Núria. Sindicalistes Solidaris. Barcelona, 2020.

- "Implica't amb els ODS". Muñoz, J. Antonio i Pelay Bargalló, Núria. Sindicalistes Solidaris. Barcelona, 2020.

- "Diagnòstic sobre corresponsabilitat política i protecció internacional dels DH des dels governs locals de Catalunya. De l'àmbit local al global: protecció internacional dels DH des dels governs locals", REDS - Red de Solidaridad para la transformación social. Barcelona, 2021.

- "Mujeres Inkal Awá caminando la palabra. por un buen vivir libre de violencias de género en Colombia", OADPI - Observatori per l'Autonomia i els Drets dels Pobles Indígenes de Colòmbia. Barcelona, 2021. Versió en espanyol i versió en anglés.

- Informe sobre la situació de les entitats de la ciutat de Lleida (2021). Resultats de les enquestes a les entitats de Lleida: CAP A UN NOU PLA DIRECTOR EN COOPERACIÓ AL DESENVOLUPAMENT DE L’AJUNTAMENT DE LLEIDA (2022-2025).  RESULTATS D'ENQUESTES INICIALS A LES ENTITATS. De la Universitat de Lleida

- "Alerta 2022! Informe sobre conflictos, DH y construcción de Paz", Escola de Cultura de Pau (ECP), de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Barcelona 2022. 

- "Mirades al Món: Un recorregut pels conflictes actius". Coordinadora d'ONGD i aMS de Lleida i Regidoria de Cooperació. Lleida, 2024.

- "Mirades al món", curtmetratge. Coordinadora d'ONGD i aMS de Lleida, Regidoria de Cooperació, Lleida TV. Lleida, 2024.