Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La nostra biblioteca

Aquí teniu la biblioteca de l'Àrea de Cooperació Internacional. Una estanteria virtual amb el recull de publicacions teòriques d'interés en l'àmbit de la Cooperació i la Solidaritat.

Aquí us deixem una proposta de lectures i altres materials de l'àmbit de la Cooperació i la Solidaritat arreu del món. Consulteu aquest material sempre que vulgueu.

- Guia al voltant de "L'enfocament de gènere i basat en drets humans: cap a la conscienciació, respecte, garantía i exercici de drets", Quaderns de Desenvolupament i Cooperació de la UdL, núm. 13. Autora: Navarro Oliván, Natalia. Consell editor: Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida, Regidoria d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes de l’Ajuntament de Lleida i la UDEC de la Universitat de Lleida. Lleida 2021.

- "Enrrotlla't amb els ODS". Martínez, Virgínia i Pelay, Núria. Sindicalistes Solidaris. Barcelona, 2020.

- "Implica't amb els ODS". Muñoz, J. Antonio i Pelay Bargalló, Núria. Sindicalistes Solidaris. Barcelona, 2020.

- "Diagnòstic sobre corresponsabilitat política i protecció internacional dels DH des dels governs locals de Catalunya. De l'àmbit local al global: protecció internacional dels DH des dels governs locals", REDS - Red de Solidaridad para la transformación social. Barcelona, 2021.

- "Mujeres Inkal Awá caminando la palabra. por un buen vivir libre de violencias de género en Colombia", OADPI - Observatori per l'Autonomia i els Drets dels Pobles Indígenes de Colòmbia. Barcelona, 2021. Versió en espanyol i versió en anglés.

- Informe sobre la situació de les entitats de la ciutat de Lleida (2021). Resultats de les enquestes a les entitats de Lleida: CAP A UN NOU PLA DIRECTOR EN COOPERACIÓ AL DESENVOLUPAMENT DE L’AJUNTAMENT DE LLEIDA (2022-2025).  RESULTATS D'ENQUESTES INICIALS A LES ENTITATS. De la Universitat de Lleida

- "Alerta 2022! Informe sobre conflictos, DH y construcción de Paz", Escola de Cultura de Pau (ECP), de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Barcelona 2022.