Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cinemón Xic

Slider

El Cinemón Xic esdevé des de fa sis anys un acte de gran acollida entre la ciutadania, i és per aquest motiu que enguany torna amb una edició més com el cicle anual de cinema infantil en valors, amb una nova i millorada ubicació al teatre de La Llotja de Lleida.

La intenció és any rere any poder apropar el cinema infantil en valors a més públic i més variat, per afavorir l’assistència al mateix a totes aquelles persones que els hi pugui interessar.

En aquesta SISENA edició de CINEMÓN XIC oferim la possibilitat de passar una bona estona en família, un espai per a compartir i aprofitar les projeccions per a treballar-ho amb els més petits de la casa. Durant DOS TARDES I DOS MATINS, entre octubre i novembre, gaudirem de llargmetratges entorn a valors com la sostenibilitat, la solidaritat, la dignitat humana, la igualtat de gènere o la no violència.

Amb tot això, Cinemón pretén ser una activitat innovadora, eficaç i eficient. Aporta coneixements sobre la temàtica d’una manera didàctica, engrescadora i pròxima, és capaç de motivar a la ciutadania, grans i petits, d'una manera directa, a través de les imatges i les emocions que passen a la pantalla portant a un desig de coneixement i estimulació crítica.

Des de l’Àrea de Cooperació de l’Ajuntament de Lleida creiem en aquest projecte i hi treballem, convençudes del seu poder de conscienciació sobre la importància de treballar els valors en el nucli familiar, d’una manera positiva i enriquidora.

Cartell-prog.CinemonXIC.21br_page-0001.jpg

Auditori 2 de la Llotja de Lleida

Destacat