Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cinemón Xic

Slider

Cinemón Xic retorna amb la intenció d'apropar, a totes les famílies, el cinema infantil en valors, alternatiu i de qualitat. Una activitat que va néixer amb la finalitat d'impregnar-se de valors de solidaritat i fomentar, a través de les imatges, l'estimulació crítica del món que ens envolta. 

En aquesta VUITENA edició de CINEMÓN XIC oferim la possibilitat de passar una bona estona en família, un espai lúdic i a l'hora didàctic pels petits i petites de la casa. Durant TRES MATINS I DOS TARDES dels mesos d'octubre i novembre, gaudirem de llargmetratges i curtmetratges entorn a valors com la sostenibilitat i el respecte per la natura en clau de gènere. Edició vinculada al reforç de la figura de la nena i la dona com a protagonistes i defensores dels Drets Humans (DH) i dels Drets Humans de les Dones (DHD) arreu del món. Aquest any com a novetat apareix la sessió MINI-MONS una sessió en petit format, i en horari de matí, per introduir els DH i els DHD en la primera infància. Acompanya’ns a recórrer el món de la mà d’heroïnes valentes i veure el món des de l'equitat i la justícia de gènere!

Cartell definitiu.jpg

El Cinemón Xic està ubicat a tres espais de la ciutat: al teatre de La Llotja (Av. Tortosa, 6), al Screenbox Lleida (C/ Pi i Margall, 26),  i a l'Orfeó Lleidatà (C/ Sant Martí, 60-62).

Destacat