Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cinemón Xic

Slider

El Cinemón Xic esdevé des de fa set anys un acte de gran acollida entre la ciutadania, per aquest motiu enguany torna amb una edició més com el cicle anual de cinema infantil en valors, ubicat a dos espais de la ciutat, al Screenbox Lleida (C/ Pi i Maragall, 26) i al teatre de La Llotja (Av. Tortosa, 6) de Lleida.

La intenció és any rere any poder apropar, a totes les famílies, el cinema infantil en valors, alternatiu i de qualitat. Una activitat innovadora, eficaç i eficient que va néixer amb la intenció d'aportar coneixements d’una manera engrescadora i pròxima, tot motivant la ciutadania, grans i petits, a través de les imatges projectades i les emocions que se'n deriven, portant a un desig de coneixement i estimulació crítica del món que ens envolta. 

En aquesta SETENA edició de CINEMÓN XIC oferim la possibilitat de passar una bona estona en família, un espai lúdic i a l'hora didàctic pels petits i petites de la casa. Durant DOS TARDES I DOS MATINS del mes de novembre, gaudirem de llargmetratges entorn a valors com la sostenibilitat, el respecte per la natura, la solidaritat, la dignitat humana, la igualtat de gènere i la no violència, entre d'altres. Un repàs per la defensa dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) en base els Drets Humans (DH) i els Drets Humans de les Dones (DHD).

Des de l’Àrea de Cooperació de l’Ajuntament de Lleida creiem en aquest projecte i hi treballem, convençudes del seu poder de conscienciació sobre la importància de treballar els valors en el nucli familiar, d’una manera positiva i enriquidora.

screenbox lelida.png

Sales de cinema de Screenbox Lleida

Auditori 2 de la Llotja de Lleida

Destacat