Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cinemón Xic

Slider

Cinemón Xic retorna amb la intenció d'apropar, a totes les famílies, el cinema infantil en valors, alternatiu i de qualitat. Una activitat que va néixer amb la finalitat de conèixer d’una manera engrescadora, motivadora i pròxima, a través de les imatges, les emocions que se'n deriven i portant a l'estimulació crítica del món que ens envolta. 

En aquesta SETENA edició de CINEMÓN XIC oferim la possibilitat de passar una bona estona en família, un espai lúdic i a l'hora didàctic pels petits i petites de la casa. Durant DOS TARDES I DOS MATINS del mes de novembre, gaudirem de llargmetratges entorn a valors com la sostenibilitat, el respecte per la natura, la solidaritat, la dignitat humana, la igualtat de gènere i la no violència, entre d'altres. Un repàs per la defensa dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) en base els Drets Humans (DH) i els Drets Humans de les Dones (DHD).

Des de l’Àrea de Cooperació de l’Ajuntament de Lleida creiem en aquest projecte i hi treballem, convençudes del seu poder de conscienciació sobre la importància de treballar els valors en el nucli familiar, d’una manera positiva i enriquidora.

Consulta aquí el cartell de la 7a edició!

cartell.png

El Cinemón Xic esta ubicat a dos espais de la ciutat, al Screenbox Lleida (C/ Pi i Margall, 26) i al teatre de La Llotja (Av. Tortosa, 6) de Lleida.

screenbox lelida.png

Sales de cinema de Screenbox Lleida

mapa llotja.png

Auditori 2 de la Llotja de Lleida

Destacat