Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocatòria oberta!

Convocatòria oberta!
L’Àrea de Cooperació Internacional obre la convocatòria de subvencions a les ONGD i entitats de la ciutat que vulguin presentar projectes per a accions per ala defensa dels Drets Humans (DH), i en concret, dels Drets Humans de les Dones (DHD) en Cooperació al Desenvolupament, incloent projectes dins les línies d’Educació per a la Transformació Social (EpTS), Acció Humanitària, Migració i Refugi i Cooperació Internacional per al Desenvolupament. La convocatòria restarà oberta fins al 05 de juny de 2023.

Guia sobre l'Enfocament de gènere i basat en drets humans

Guia sobre l'Enfocament de gènere i basat en drets humans
L'enfocament de gènere i basat en els drets humans: cap a la consciència, el respecte, la garantia i l'exercici de drets. Vols conèixer com aplicar en els projectes de cooperació i EpTS l'enfocament de gènere basat en drets humans? Aquí tens una guia per poder profunditzar en la matèria.

Exposició "ODS Creatius"

Exposició "ODS Creatius"
Des de l'Àrea de Cooperació treballem en la coneixença dels Drets Humans en relació als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Aquí podreu conèixer el "Joc dels ODS Creatius", així com també demanar per a la vostra entitat/centre educatiu l'exposició "ODS Creatius", fruit del treball amb l'alumnat de diferents escoles de la ciutat de Lleida durant l'any 2021-2022.

Pla Director Municipal de Cooperació 2022-2025

Pla Director Municipal de Cooperació 2022-2025
Aquí podeu consultar el document del nou PDMC 2022-2025: cap a la consciència, el respecte, la garantia i l'exercici dels Drets Humans, realitzat en base a l'Enfoc de Gènere i basat en els Drets Humans (EGiBDH).

Diagnosi sobre l'Ajuda Oficial al Desenvolupament a Lleida

Diagnosi sobre l'Ajuda Oficial al Desenvolupament a Lleida
Informe realitzat durant l’any 2021 i 2022, fruit del treball en xarxa entre el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (FCCD), la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Lleida com a agents de cooperació descentralitzada, amb l'objectiu de conèixer l’estat de la Cooperació Internacional i l’Educació per la Transformació Social a Lleida i aprofitar-la com a eina de difusió del grau de coneixement que les diferents administracions de la demarcació de Lleida tenen vers l’AOD. Un punt de partida cap a la millora de les polítiques públiques de cooperació i un enxarxament entre les administracions de la demarcació de Lleida.

Joc Virtual: Coneixem els ODS!

Joc Virtual: Coneixem els ODS!
Tens ganes de passar una estona divertida i diferent coneixent els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) amb relació als drets humans (DH) i drets humans de les dones (DHD)?

Històric de projectes finançats

Històric de projectes finançats
Les entitats i ONGD de Lleida treballen amb els seus projectes de cooperació internacional a diferents llocs del món, lluitant per la defensa dels DDHH i buscant la millora de les condicions de vida de les persones. T'agradaria coneixe'ls?