Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Exposició "Elles són refugi"

Exposició "Elles són refugi"
Una mirada feminista sobre la protecció internacional, l'asil i el refugi. Textos cedits per l'experta en immigració i prevenció de violència de gènere Natalia Salvo, i dibuixos a càrrec de la il·lustradora Nuria Prieto. L’exposició consta de 12 plafons de 30x42, en cartró ploma. Sense estructura. Podeu demanar-la dirigint-vos a la Regidoria de Cooperació a cooperacio@paeria.cat o al 973 700 457.

Cinemón Xic 2023

Cinemón Xic 2023
Us presentem la 8a edició de Cinema Infantil en Valors a Lleida! CINEMÓN XIC pretén ser un espai d’educació en valors amb cinema en català, adaptat a les característiques dels i pels infants. Un Cicle en la línia del respecte als Drets Humans (DH) i als Drets Humans de les Dones (DHD) com també en el treball per a la coneixença i la integració dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Aquest any entorn l'equitat de gènere! Us convidem a passar una bona estona de cinema en família aprofitant l’ocasió per treballar entorn un món més just i solidari.

Guia sobre l'Enfocament de gènere i basat en drets humans

Guia sobre l'Enfocament de gènere i basat en drets humans
L'enfocament de gènere i basat en els drets humans: cap a la consciència, el respecte, la garantia i l'exercici de drets. Vols conèixer com aplicar en els projectes de cooperació i EpTS l'enfocament de gènere basat en drets humans? Aquí tens una guia per poder profunditzar en la matèria.

Exposició "ODS Creatius"

Exposició "ODS Creatius"
Des de l'Àrea de Cooperació treballem en la coneixença dels Drets Humans en relació als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Aquí podreu conèixer el "Joc dels ODS Creatius", així com també demanar per a la vostra entitat/centre educatiu l'exposició "ODS Creatius", fruit del treball amb l'alumnat de diferents escoles de la ciutat de Lleida durant l'any 2021-2022.

Pla Director Municipal de Cooperació 2022-2025

Pla Director Municipal de Cooperació 2022-2025
Aquí podeu consultar el document del nou PDMC 2022-2025: cap a la consciència, el respecte, la garantia i l'exercici dels Drets Humans, realitzat en base a l'Enfoc de Gènere i basat en els Drets Humans (EGiBDH).

Diagnosi sobre l'Ajuda Oficial al Desenvolupament a Lleida

Diagnosi sobre l'Ajuda Oficial al Desenvolupament a Lleida
Informe realitzat durant l’any 2021 i 2022, fruit del treball en xarxa entre el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (FCCD), la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Lleida com a agents de cooperació descentralitzada, amb l'objectiu de conèixer l’estat de la Cooperació Internacional i l’Educació per la Transformació Social a Lleida i aprofitar-la com a eina de difusió del grau de coneixement que les diferents administracions de la demarcació de Lleida tenen vers l’AOD. Un punt de partida cap a la millora de les polítiques públiques de cooperació i un enxarxament entre les administracions de la demarcació de Lleida.

Joc Virtual: Coneixem els ODS!

Joc Virtual: Coneixem els ODS!
Tens ganes de passar una estona divertida i diferent coneixent els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) amb relació als drets humans (DH) i drets humans de les dones (DHD)?

Històric de projectes finançats

Històric de projectes finançats
Les entitats i ONGD de Lleida treballen amb els seus projectes de cooperació internacional a diferents llocs del món, lluitant per la defensa dels DDHH i buscant la millora de les condicions de vida de les persones. T'agradaria coneixe'ls?