Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

18a edició Cinemón 2024

Publicat el

Reivindicant el Dret a la Salut, individual i planetària.

Avui s'ha presentat la 18a edició de Cinemón “Defensem el Dret a la Salut” amb la coorganització de Medicus Mundi Mediterrania; i la col·laboració de La Directa, LIKA, Alpicat Solidari, Salt Drets Acció, Sindicalistes Solidaris, Superant Fronteres, Veïns del Món Solidaris, el Centro Latinoamericano, Touki Yere, Humoràlia, Sàhara Ponent, AMELL, FEM, CooperAcció i FLS totes entitats solidàries de la ciutat que treballen en l’àmbit de la salut arreu del món.

Dos dies plens d’activitats culturals, tallers familiars i, sobretot, cinema que ens portarà a conèixer la realitat social, tant local com global, en la temàtica de la salut; i com les nostres accions deixen petjada en la nostra salut. Accions totes elles per defensar el dret a gaudir d'un nivell de salut que garanteixi el nostre benestar així com el del Planeta

Cinemón tindrà lloc els propers 7 i 8 de juny; a partir de les 18:00h a l'avinguda Blondel (darrere de l’IEI). Recorda totes son activitats gratuïtes, però l'activitat de "Ruscus" necessita reserva prèvia.

Més informació i programació a cooperacio.paeria.cat/cinemon