Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“La cooperació descentralitzada: de Lleida al món”

Publicat el

Inauguració de l'exposició “La cooperació descentralitzada: de Lleida al món”.

La Regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, la Sra. Sandra Castro Bayona, conjuntament amb el sr. José Antonio Blanco, president de l’associació AMELL, i el sr. José Carreiro, president de l’associació de veïns del barri del Secà de Sant Pere, inauguren aquest matí l’exposició: “La cooperació descentralitzada: de Lleida al món", amb la mostra de projectes de cooperació i Educació per la Transformació Social (EpTS) d’entitats de Lleida”.

Aquesta exposició vol ser una eina de divulgació sobre la tasca que realitzen les entitats i ONGD de la ciutat de Lleida en matèria de Cooperació i Solidaritat, donant a conèixer les greus situacions de vulnerabilitat de drets i desigualtats que pateixen en altres llocs del planeta. A l'hora, pretén ser una rendició de comptes, un retorn a la ciutadania d'aquelles accions i projectes finançats i desenvolupats amb diners públics.

L’exposició es podrà visitar de l’11 d’abril al 2 de maig de 2022 a la sala d'exposicions del centre cívic del barri del Secà de Sant Pere.