Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

4a edició de l'obra de teatre POLS

Publicat el

Enguany 627 persones de la ciutat de Lleida assisteixen a l'obra de teatre entorn els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

Durant els dies 27 i 28 de maig ha tingut lloc la 4a edició de l'obra de teatre POLS. Aquesta obra s’organitza en col·laboració amb l’Aula Municipal de Teatre i treballa entorn els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

 

L’objectiu principal d’aquest projecte resideix en donar a conèixer els ODS als i les joves de Lleida, així com a la ciutadania en general. L’espectacle s’ha ofert a l’alumnat de 2on d’ESO dels centres educatius Torrevicens, FEDAC, Ilersis, Ronda, Lestonnac, Episcopal, Sant Jaume les Heures, Escola del Treball i Joan Oró amb un total de 527 participants. A més, també s'ha ofert a ciutadania, amb un total de 100 persones assistents.

 

L'obra va acompanyada d'una Guia d'Activitats, oferta des de la Regidoria, amb la que es poden treballar a l'aula temàtiques vinculades a la solidaritat i la diversitat cultural. Podeu trobar la Guia a la web cooperacio.paeria.cat o a través de l'enllaç Guia català 2023

L'obra representa un treball amb els i les nostres joves en temàtica de Solidaritat. Una crida a la consciència crítica entorn la nostra actitud envers el món que ens envolta, de lo local a lo global. I en allò que cal modificar i adaptar-nos per tal de crear un món més just i sostenible per a les generacions futures.