Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriben a Cuba els 20 cotxes cedits per l’Ajuntament de Lleida.

Publicat el

Acció solidaria a través del conveni amb l'entitat local "Casal d'Amistat amb Cuba"

Aquesta acció és possible gràcies al conveni de col·laboració amb l'entitat "Casal d'Amistat amb Cuba", que enguany compleix 13 anys, pel qual es cedeix gratuïtament vehicles fora d'us del dipòsit municipal de Lleida a l'Habana Campo- Cuba.

Tant l’Ajuntament de Lleida com l’Associació Casal d’Amistat amb Cuba de Lleida i de les Terres de Ponent, treballen en el foment de la solidaritat a la nostra ciutat, i en la sensibilització i formació de la població sobre la problemàtica general dels pobles i col·lectius empobrits econòmica i socialment.

La finalitat d’aquest conveni és exclusivament de caràcter cooperatiu i humanitari. L’Institut Cubà d’Amistat amb els Pobles es compromet a muntar les peces en els vehicles corresponents del seu parc automobilístic, per millorar els transports dedicats als serveis socials. Cal remarcar el treball conjunt de regidories de l’Ajuntament de Lleida per poder dur a terme aquest tipus de col·laboracions, en la línia de la Coherència de Polítiques Públiques Municipals, en aquest cas amb el Parc Mòbil de la regidoria d’Urbanisme i l’Àrea de Cooperació Internacional.

 

Recordem que Cuba pateix un bloqueig polític, econòmic, comercial i financer, a més  de patir les conseqüències de les lleis Helms Burton i Torricelli, que provoquen que des de Cuba no es puguin fer compres de molts materials, entre ells, les peces que son necessàries per poder arreglar vehicles.