Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Formacions a entitats de l'àmbit de les migracions i el desenvolupament

Publicat el

Finalitza el Cicle de formacions per a l'enfortiment de les entitats que treballen en l'àmbit de les migracions i el desenvolupament

El dissabte 5 de març es va realitzar la tercera sessió: "Enfortiment organitzatiu de les entitats" a càrrec d’Abdou Mawa Ndiaye, secretari general de la Coordinadora d’Associacions de Senegalesos de Catalunya, i Rafael Crespo Ubero - Intercultura, Centre pel Diàleg Intercultural de Catalunya.

El FCCD i l’Àrea de Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Lleida, amb el suport de la Unitat de Desencolupament i Cooperació (UFDEC) de la UdL i la col·laboració de la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida van engegar el "Cicle de formacions per l’enfortiment de les entitats que treballen en l’àmbit de les migracions i el desenvolupament", que va tenir lloc des de dissabte 19 de febrer fins a dissabte 5 de març.

L'objectiu d'aquest era el de contribuir a l’enfortiment de les organitzacions que treballen en l’àmbit de les migracions i el desenvolupament amb la finalitat d'esdevenir agents decisius en relació a la cooperació al desenvolupament a origen i, a través de l’educació crítica i transformadora, en actors claus per la cohesió social a les societats d’acollida.  

Es va aprofitar la sessió per a presentar, de la mà de Rafael Crespo, l’informe de valoració de les experiències de codesenvolupament a la ciutat de Lleida, realitzat l'any 2021. 

Durant la sessió, es va iniciar un procés de mentoria per tal de formular una proposta de projecte de cooperació i/o EpTS entre entitats afins. Per acabar, es van posar en comú les propostes de projectes elaborades per les entitats durant el procés de mentoria i es va avaluar el procés formatiu de la jornada.