Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cloenda de l’exposició “Drets Humans, de lo local a lo global, Lleida 2019-2022”

Publicat el

La mostra impulsada per la Regidoria de Cooperació porta 12 mesos per diferents espais de la ciutat

Aquest mes acomiadem l’exposició: “DRETS HUMANS DE LO LOCAL A LO GLOBAL, LLEIDA 2019-2022” que actualment es troba al Campus de Cappont, últim espai que acollia el material de la Regidoria.

 

L’exposició, de caire itinerant durant 12 mesos, ha estat un recull de totes les accions directament implementades des de l'Àrea de Cooperació i dels projectes que han realitzat les entitats i ONGD locals i que han estat subvencionats des de l’Ajuntament de Lleida des de l'any 2019 fins l'any 2022. S’ha anat instal·lant en diferents Centres Cívics de la ciutat, centres mèdics, Instituts i ha finalitzar a la Universitat de Lleida.

 

La finalitat de la mostra ha estat donar a conèixer a la ciutadania de Lleida les accions solidaries que s’han dut a terme per les associacions i ONGs locals, i que han estat finançades en les diferents convocatòries públiques de Cooperació Internacionalaixí com accions que neixen de la mateixa Regidoria.

 

El material ha estat altaveu de totes aquelles accions solidàries i de cooperació que han realitzat les entitats de la ciutat amb el suport i finançament de la Paeria. Lleida compta amb un gran teixit associatiu que treballa per la ciutat però també cap al món en la defensa dels Drets Humans aquí i arreu amb un objectiu comú, aconseguir un món millor.