Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cloenda del Cinemón 2022

Publicat el

Punt i final a dues nits de cinema reivindicatiu a la fresca

Cinemón 2022 s'acomiada fins l'any vinent.

Des del dia 1 de juliol, fins dissabte 9 de juliol, Cinemón 2022 Colòmbia per la Pau i els Drets Humans des de la diàspora ha ofert conferències entorn el conflicte i les víctimes d'aquest; curtmetratges; art, dansa i cultura; llargmetratges, etc.

Tot un seguit de mostres artístiques reivindicatives amb la finalitat de conèixer i tenir present el conflicte armat a Colòmbia; reconèixer aquelles persones que han estat i estan sent víctimes del conflicte armat; i reconèixer també la tasca de les persones que donen la cara, la veu i la vida en la defensa dels Drets Humans en aquest context i, per consegüent, arreu del món.

Cinemón 2022 ha comptat amb la col·laboració de diferents agents de solidaritat i cooperació tant locals com internacionals: Taula Catalana per la Pau i els Drets Humans a Colòmbia, Garrigues Cooperació Internacional, Nido Catalunya, diàspora i associacions colombianes de Lleida, la Comisión de la Verdad, ICIP - Institut Català Internacional per la Pau, Associació Catalana per al Desenvolupament i la Cooperació Lleida.cat, la Coordinadora d'ONGD i aMS de Lleida, la Unitat de Desenvolupament i Cooperació (UDEC) de la UdL i la Diputació de Lleida. A més d'artistes locals com la Luz Estela Londoño i la Merly Castaño.

Cinemón conclou l'edició 2022 i inicia el treball en l'edició 2023 amb l'objectiu de continuar lluitant per un món més informat, crític i, en definitiva, més just per a tots i totes.