Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Signatura del Conveni 2022 entre la ONGD Alpicat Solidari i l'Ajuntament de Lleida

Publicat el

El conveni està lligat al suport i desenvolpumanet del projecte Joves Solidaris

Durant el mes de juliol ha tingut lloc la signatura del Conveni 2022 entre la ONGD Alpicat Solidari i l'Ajuntament de Lleida amb la finalitat de conscienciar sobre les causes i les conseqüències de la pobressa i potenciar la iniciativa transformadora, l’actitud crítica i responsable davant de les relacions Sud-Nord dels i les joves de la ciutat de Lleida, a través del projecte Joves Solidaris.

Joves Solidaris és un projecte de formació i sensibilització per a la solidaritat dirigit a alumnat i les seves famílies, així com al professorat de l’INS Manuel de Montsuar, que inclou formació a Lleida i a terreny, entorn a la cooperació internacional, la solidaritat i en especial de la realitat històrica, social, política i cultural del poble gambià. El projecte també te una experiència a terreny, on un grup d’alumnes viatja a Gàmbia per conèixer la cultura i les costums de la població Gambiana durant un període de 10 dies.

El projecte compta  amb la participació i col·laboració de diferents agents de la ciutat com la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida.

El conveni determina una partida pressupostària de 8.000 euros per a desenvolupar els objectius establerts per a l'any 2022.