Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets Humans i conflicte Sahrauí

Publicat el

Un grup de tècnics i tècniques es formen entorn la problemàtica sahrauí, de la mà del Departament de Cooperació i l'Associació Amics del Sàhara de les Terres de Ponent (AASTP).

Des del Departament de Cooperació apostem per la Coherència de Polítiques, i ho fem conjuntament amb l'AASTP a través de la formació en Drets Humans (DH) i Drets Humans de les Dones (DHD) dirigit als i les tècniques de l'Ajuntament de Lleida i centrades en la població sahrauí i el conflicte existent.

Dissabte passat es va organitzar una sessió formativa, preparatòria d'aquesta experiència a terreny amb els i les participants. El projecte preveu conscienciar els i les tècniques entorn la problemàtica sahrauí per tal que la coneguin i puguin fer incidència i/o divulgació des de les seves respectives professions.


Des de fa anys l'Ajuntament de Lleida manté un fort vincle amb la població sahrauí, conscients de la nostra responsabilitat en l'actual situació però sobretot corresponsables en la cerca d'aquesta solució pacífica que tant els hi pertoca.

El projecte s’emmarca dins de la línia de Cooperació Directa a través del Conveni de Cooperació Bilateral que compartim Ajuntament i AASTP.