Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Entrega de material informàtic de l'Ajuntament de Lleida a la Fundació Banc de Recursos

Publicat el

Segona tongada d'entrega de material informàtic, a través del conveni que comparteix Ajuntament de Lleida amb Banc de Recursos

Les regidores de l’Ajuntament de Lleida, Sandra Castro Bayona i Jordina Freixanet Pardo, s'ha reunit aquest matí amb l’entitat Banc de Recursos per a l’acte de donació de material informàtic.

Fruit del conveni existent entre l’Ajuntament de Lleida i la Fundació Banc de recursos, s’ha dut a terme la segona entrega de material informàtic. L’entitat Banc de Recursos ha rebut, en concepte de donació, un total de 28 ordinadors recuperats i 22 monitors.  

Aquest material, donat pel departament d’informàtica de l’Ajuntament de Lleida, s’ha posat a punt i s’ha reacondicionat per l’alumnat de Formació Professional que fà pràctiques al Parc Agrobiotech de Lleida.

 

És coneguda la trajectòria històrica de treball entre la Fundació Banc de Recursos i l’Ajuntament de Lleida treballant en el foment de la sensibilització a la nostra ciutat entorn a la sostenibilitat i l’impacte social en la reutilització i la reducció de residus. Ambdues parts tenen un interès comú en la sostenibilitat i l’impacte social i busquen l’objectiu de promoure el consum racional, en especial la reutilització enfortint xarxes solidàries en la comunitat.