Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La vida al centre

Publicat el

Campanya impulsada per les entitats de la Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida per exigir un canvi de rumb en les polítiques públiques que prioritzi el combat contra les desigualtats arreu del món.

Ahir dimecres va tenir lloc, a l'Orfeó de Lleida, l'acte "La vida al centre". Aquest acte va combinar música, humor i reivindicació, i va comptar amb la presència de més de 30 entitats de la ciutat de Lleida.

La campanya pretén promoure el treball en xarxa entre les entitats solidàries de Lleida amb l'objectiu de sumar esforços per tal d'amplificar la incidència i la mobilització social.

L'acte va fomentar que el públic es familiaritzes amb els conceptes propis de l’àmbit de la cooperació i l'Educació per a la Transformació Social (EpTS) en base a l’Enfocament de Gènere i Basat en Drets Humans (EGiBDH) i la Cultura de la Pau.

Des de l’Ajuntament de Lleida, convençudes del seu poder de conscienciació entorn els Drest Humans i els Drets Humans de les Dones, creiem i col·laborem en projectes d'EpTS com aquest. Enhorabona Coordinadora d'ONGD i aMS de Lleida per la vostra feina.