Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Àrea de Cooperació continua amb el treball en xarxa, dins la línia de Coherència de Polítiques Municipals

Publicat el

Un conjunt de formacions que finalitzen amb la representació gràfica d'una imatge representativa de l'Àrea de Cooperació

Ahir dilluns van concloure les formacions en Drets Humans, tòpics i estereotips al Cicle Formatiu de Grau Superior de Gràfica publicitària de l’Escola d'Art Municipal Leandre Cristòfol. Durant el curs 2022-2023 s’han realitzat una sèrie de formacions relatives a la promoció del desenvolupament sostenible sota l'Enfocament de Gènere i basat en els Drets Humans (EGiBDH), pel treball en la defensa i garantia dels DH i dels Drets Humans de les Dones (DHD). També s’ha treballat per reconèixer i potenciar el trencament de tòpics i estereotips en la nostra societat.

Fruit de les formacions realitzades, l’alumnat ha creat diferents imatges representatives de l’Àrea de Cooperació, com a pràctica empresarial, de les quals se n’ha triat una que avui es presenta com a finalització de l’exercici pràctic. Aquesta imatge ha estat creada per l'alumna Natalia Superbia.

La col·laboració formativa s’emmarca dins la nova línia de Coherència de Polítiques Municipals, de l’Àrea de Cooperació, en la qual es preveu treballar coordinadament amb diferents Departaments amb la finalitat de treballar de manera transversal conceptes de Cooperació i Solidaritat i poder integrar-los dins les tasques d’aquests Departaments.