Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nou Pla Director Municipal de Cooperació de Lleida: cap a la consciència, el respecte, la garantia i l'exercici dels DH

Publicat el

La ciutat de Lleida, a través de l'Àrea de Cooperació, estrena el II PDMC 2022-2025

El passat 29 de juliol de 2022 s'aprova en el Ple Ordinari, el II Pla Direcor Municipal de Cooperació (PDMC). El PDMC, de l'Ajuntament de Lleida, respón a la necessitat de disposar d'un document que defineixi la política de cooperació per al desenvolupament del municipi i el procediment per dur-la a terme, reforçant les fortaleses de les línies d' actuació, així com millorant les debilitats identificades avançant conjuntament cap a la implementació de l'Enfocament de Gènere i Basat en Drets Humans (EGiBDH).

El PDMC 2022-2025 es va iniciar a partir d'un procés participatiu i de consens entre els diferents agents de cooperació de la ciutat de Lleida (la Unitat de Desenvolupament i Cooperació de la UdL, la Coordinadora d' ONGD i altres Moviments Solidaris, i l'Ajuntament) i guiat per l’assessora Natàlia Navarro. En aquest procés han participat, també, les diferents entitats solidàries locals.

El PDMC esdevé doncs el document de referència que marcarà les directrius de l'acció de desenvolupament de l' Ajuntament de Lleida sobre una base troncal, l’EGiBDH.