Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ODS Creatius continua apropant-se a la infància

Publicat el

Aquest cop, Lestonnac ens ha obert les seves portes!

L’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria de Cooperació, està implementat per diferents centres educatius de la ciutat el projecte ODS Creatius.

 

L'objectiu d'aquest és donar a conèixer els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de forma creativa als i les joves a través d'un Scape Room per tal de crear consciència crítica vers el món que ens envolta. Perquè el que fem localment afecta globalment, creiem en la importància d'apropar els Drets Humans (DH) i els Drets Humans de les Dones (DHD) a la infància i la joventut, així com també a la ciutadania, per tal de contribuir a la divulgació i coneixement d'aquests conceptes, com a la promoció d'accions a nivell local i global amb la finalitat de treballar plegades per un món més just per a totes les persones.

 

Al 2015, i amb l’acord històric de 193 països, l’Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible i els seus 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), com a compromís mundial que busca que tots els estats es proposin fermament posar fi a la pobresa i la fam, a combatre les desigualtats, protegir els drets humans, especialment de les persones més excloses i de major vulnerabilitat, promoure la igualtat de gènere i l’empoderament de les dones i les nenes, construir societats pacífiques, justes i inclusives i garantir una protecció resilient del planeta i dels seus recursos naturals.

Aquesta vegada, els nens i les nenes de Lestonnac han jugat al nostre Scape Room i hem pogut parlar sobre què és això dels ODS i en què ens "afecten". Moltes gràcies per la vostra participació escola Lestonnac!