Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentació de Cinemón Xic 2022!

Publicat el

Torna Cinemón Xic, amb la 7a edició, carregada de valors de respecte a la natura i a la diversitat, entre d'altres.

La Regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, la Sra. Sandra Castro, presenta la setena edició de Cinemón Xic: Cinema Infantil en Valors, aquest any realitzada entre l’espai Funatic i el Teatre de La Llotja de Lleida, els caps de setmana del 5, 12, 20 i 27 de novembre. I en col·laboració amb la Coordinadora d'ONGD i aMS de Lleida.

L’objecte del Cicle es treballar els valors de la Cooperació i la Solidaritat entre el públic infantil i les seves famílies. Un espai per crear consciència crítica des de ben petits i petites, a través del cinema.

Aquest any les sessions de cinema aniran acompanyades de diferents tallers, realitzats per entitats de la ciutat de Lleida. Concretament els tallers són:

05 de novembre, AGIPA ens farà el taller “MIRADES VIOLETES” Tenim les ulleres posades? Sabem detectar el micro masclisme? Taller infantil per treballar la igualtat de gènere.

12 de novembre, amb Osmon treballarem el respecte a la Natura i ens endurem un esqueix d’alzina que podreu replantar en família.

20 de novembre, la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida (Club Afrolleidatà) amb un Contacontes d'arreu del món amb l'objectiu de treballar el coneixement d’altres cultures.

27 de novembre, amb AGIPA treballarem el respecte a la diversitat en tots els seus àmbits a través d’una activitat lúdica.

 

Els tallers es realitzaran el dissabtes tarda abans de la pel·lícula i diumenges matí després, i estaran oberts a tota la ciutadania.

 

Les entrades es posaran a la venta els divendres anteriors a la pel·lícula. Reserva d'entrades i tota la informació a la web de cooperacio https://cooperacio.paeria.cat/cinemon-xic