Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Projecció de "Gabi, dels 8 als 13 anys"

Publicat el

En commemoració al Dia dels Drets Humans

L’Àrea de Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Lleida, conjuntament amb la  Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida, van presentar la pel·lícula “Gabi, dels 8 als 13 anys” a la Sala Screenbox Lleida el passat divendres 16 de desembre.

La projecció es va programar en motiu del Dia Internacional dels Drets Humans, que va ser el dia 10 de desembre. La pel·lícula és una crida al respecte a la persona, tot defensant el DH a néixer lliures i iguals en dignitat i drets. A tenir els drets i les llibertats que ens pertoquen sense distinció de raça, color, sexe, idioma, religió, opinió, política o de qualsevol altre tipus.

Des de l’Ajuntament de Lleida i des de la Coordinadora d’ONGD creiem en la importància de treballar en base als Drets Humans en les nostres accions així com en les polítiques públiques. 

La jornada és va aprofitar com una oportunitat per a celebrar el Dia dels Drets Humans amb les famílies i els i les joves, tot promocionant els Drets Humans i integrant que sóm persones interconnectades les unes de les altres i que, per tant, allò que fem localment, ens afecta Globalment.