Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rebuda a la Paeria a l’ambaixador general de Gàmbia, Pa Sainey

Publicat el

El tinent d’alcalde Carlos Enjuanes i el regidor Jackson Quiñónez han rebut l’ambaixador i el president de l’associació The Gambian River Union, que els han presentat el projecte “Help Them in the Gambia”

El tinent d’alcalde i regidor d'Acció i Innovació Social, Participació i Drets Civils, Carlos Enjuanes, i el regidor d’Esports i Cooperació, Jackson Quiñónez, han rebut aquest migdia a la Paeria l’ambaixador general de Gàmbia, Pa Sainey Padjie, i el president de l’associació solidària The Gambian River Union, Buba Jammeh.

El sr. Pa Sainey Padjie i el sr. Buba Jammeh han presentat el projecte “Help Them in the Gambia” que te com a finalitat la contractació en origen de població gambiana per part d'empreses d’Europa, durant la temporada d'estiu.

 

El projecte preten cobrir algunes de les necessitats de la població gamiana, tot incidint en la migració il·legal, l’agricultura, l’educació, els esports, la gestió de residus, la salut o el turisme. “Help them in the Gambia” pretén col·laborar en la creació d'una societat pròspera i autosuficient on cada individu tingui accés a aquelles oportunitats de creixement i benestar que li pertonquen com a persona.

 

L’ambaixador general de Gàmbia té previst reunir-se amb diferents empreses de la demarcació de Lleida, com el Grup Català, NUFRI, la federació d’Hosteleria, ACTEL, Fruits de Ponent, el Grup Guissona o la federació esportiva, entre altres.