Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reconeixement públic a la tasca de les entitats locals de Lleida

Publicat el

L'Ajuntament reconeix la feina ben feta de les entitats locals en l'àmbit de la cultura, la solidaritat o les noves tecnologies entre d'altres

L'Ajuntament ha concedit aquest dissabte a la tarda, al claustre principal de la Seu Vella, 56 plaques i medalles com a reconeixement públic a persones, entitats i organitzacions de la ciutat.

Aquestes distincions suposen un agraïment a la seva tasca, trajectòria i aportació en els seus respectius àmbits d’actuació. Els àmbit han estat el mèrit científic o investigador, el mèrit cultural, el mèrit esportiu, el mèrit a la solidaritat, el mèrit educatiu o pedagògic i medalles d'or dirigides a persones concretes de la nostra ciutat com ho han estat les protagonistes del documental "el sostre groc".

Des de l'Àrea de Cooperació Internacional vam voler reconèixer la tasca de la Coordinadora d'ONGD i aMS de Lleida per la seva feina en l'enfortiment de capacitats i sinèrgies dels agents en matèria de sensibilització al desenvolupament i per a l’impuls d’espais de coordinació, participació i expressió civil del teixit associatiu solidari a les Terres de Lleida. Un treball coordinat i emmarcats en l’Educació per a la Transformació Social, que pretén potenciar una  xarxa ciutadana participativa, solidaria i compromesa, alhora que genera uns serveis de qualitat per a ciutadans i ciutadanes.

A l'acte, va recollir la placa el membre de la nova junta de la Coordinadora, el sr. Pep Tort. Membre també de l'entitat Amics de la UNESCO de Lleida.