Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Segona sessió Cinemón Xic 2022

Publicat el

Jornada per a la consciència entorn la justícia mediambiental

La Regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, la sra. Sandra Castro va presentar dissabte 12 de novembre, al Teatre de la Llotja de Lleida, la segona projecció de la setena edició de Cinemón Xic: Cinema Infantil en Valors.

A "Bon dia, món!" s'han treballat els ODS en la línia del respecte a la "Vida Submarina" i a la "Vida d'Ecosistemes Terrestres"; a més, hem pogut gaudir prèviament del taller "Replantem un arbre" a càrrec de l'entitat Osmon. Un moment genial per aprendre amb ells de la natura propia del nostre territori!

Amb Cinemón Xic volem pretenem espais familiars on poder tractar i parlar de temes que considerem indispensables per potenciar que els nostres infants tinguin una mirada crítica cap a les desigualtats i les injustícies, fomentant la tolerància activa cap a la diferència prenent com a punt de partida el respecte a la dignitat de la persona.

Des de l’Àrea de Cooperació de l’Ajuntament de Lleida estem molt agraïdes per la bona rebuda del Cinemón Xic.  Ens veiem a la propera sessió, programada per diumenge 20 de novembre a les 11:30h amb "Dúnia i altres contes del món" i el contacontes del Club de Lectura Afrolleidatà de la Coordinadora d'ONGD i aMS de Lleida!