Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Segona sessió de Cinemón, amb Señoricidio

Publicat el

Èxit a Señoricidio, l'espectacle on el públic assistent va riure de coses que li semblen malament

Ahir vam assistir a la 2a sessió de Cinemón: Feminismes Globals, amb l'actuació d'Irantzu Varela a "Señoricidio". Un espectacle que "no vols veure, perquè riuràs de coses que et semblen malament, i et semblaran bé coses que no tenen cap gràcia".

Un monòleg que ara pren sentit: una crida a la lluita contra el patriarcat i els estereotips de gènere que ens venen oprimint des de fa tant temps, tant a dones com a hones; una reivindicació pels Drets Humans i, en concret, pels Drets Humans de les Dones. un canvi de mirada.

No ens queda més que agraïr a totes les persones que ens vau acompanyar ahir a Cinemon, i a les entitats que día a día treballeu pels drets de les dones.
Un Cafè del Teatre amb cadires esgotades, ple de gom a gom, ens demostra la importància de treballar en aquesta línia i oferir actes d'Educació per a la Transformació Social (EpTS) com el d'ahir per remoure consciències i potenciar l'esperit crític. Actes que no et deixen indiferent i et fan reflexionar sobre el món que ens envolta, la justícia i la injustícia, així com la nostra coresponsabilitat per fer d'aquest un món millor!