Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Signatura del Conveni 2022 entre l'AASTP i l'Ajuntament de Lleida

Publicat el

La Paeria dona suport al projecte "Cicles formatius a terreny-Lleida 2022"

Aquest matí la tinent d’alcalde i regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, Sandra Castro Bayona, acompanyada pels representant de l'entitat Sàhara Ponent, han dut a terme la signatura del conveni de col·laboració per a l’execució del projecte “Cicles formatius a terreny”.

L’Ajuntament de Lleida destinarà per a les activitats objecte del Conveni, 12.000 euros pel 2022. Els fons seran lliurats a l’AASTP per a la seva gestió i seran aplicats a les despeses que generi el projecte. Aquest es tracta d'un projecte d'Educació per a la Transformació Social (EpTS), dirigit a l’alumnat i professorat de Cicles Formatius de Grau Superior, que inclou un viatge a un campament de persones refugiades Sahrauís a Tindouf (Algèria) amb la finalitat de conèixer la realitat del poble sahrauí i identificar què significa ser una persona refugiada.

El projecte compta amb la participació de diferents instituts de la ciutat. Aquests són l'INS Ronda, l'INS Torrevicens, el Col·legi Episcopal, l'INS Joan Oró i l'Escola d'Art Municipal Leandre Cristòfol.