Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Primera Cinemon Xic 2022

Publicat el

El Cicle Infantil en Valors en la línia dels Drets Humans

La Regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, la sra. Sandra Castro va presentar dissabte 5 de novembre, a l'espai Screenbox, la primera projecció de la setena edició de Cinemón Xic: Cinema Infantil en Valors.

Els valors exposats durant el Cicle van en la línia del respecte als Drets Humans (DH) i el treball en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). A "Àgata, la meva veïna detectiva" es va treballar l'ODS 5 d'"Igualtat de Gènere", tot gaudint del taller "Mirades Violetes" de l'entitat local AGIPA.

Properament ens veiem al Teatre de la Llotja, per realitzar el taller de respecte a la natura amb l'entitat local OSMON; i per a veure el llargmetratge "Bon dia món!".

Amb Cinemón Xic volem crear espais familiars on poder tractar i parlar de temes que potser no surten en el nostre dia a dia, però que considerem indispensables per potenciar que els nostres infants tinguin una mirada crítica cap a les desigualtats i les injustícies, fomentant la tolerància activa cap a la diferència prenent com a punt de partida el convenciment que no hi ha veritats absolutes, però sí un únic principi inalienable: el respecte a la dignitat de la persona humana.

Des de l’Àrea de Cooperació de l’Ajuntament de Lleida estem molt agraïdes per la rebuda que te, any rere any, el Cinemón Xic.  Creiem en aquest projecte i hi treballem, convençudes del seu poder de conscienciació sobre la importància de treballar els valors en el nucli familiar, d’una manera positiva i enriquidora.