Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Formació agents de Pau i Convivéncia al municipi de Lèrida (Tolima, Colombia) Fase III

Formació agents de Pau i Convivéncia al municipi de Lèrida (Tolima, Colombia) Fase III

En aquesta tercera fase, 35 líders comunitaris que es formen i organitzen en una xarxa d’Agents de pau i convivència, generant factors protectors per a la prevenció de les violències i factors transformadors de les realitats familiars, comunitàries i socials en perspectiva dels nens i nenes de la comunitat.

Aquest procés està sostingut sobre les estratègies de formació, organització i acompanyament. El procés formatiu està dissenyat sobre els eixos de: No-violència, Gènere i Infantesa i cultura de pau i procés post-pau i adolescència i Participació ciutadana i de forma transversal: una perspectiva de drets en el marc d'una pedagogia social. Està dirigit a 35 líders comunitaris, que han sortit del procés realitzat per les diferents secretaries de l’alcaldia de Lérida o d’altres processos com la xarxa de Pau al municipi, que es desenvolupa en alguns barris del municipi de Lérida i municipis propers a la ciutat.

La majoria dels participants provenen dels altres dos processos, donat que interessa quer el procés formatiu sigui complert.

Subvenció
4.340,00 €
Cost
11.000,00 €
Sectors
  • 12 - Govern i societat civil
Països
  • Colòmbia
Entitats
  • Grup Cultural Garrigues
ODS
  • 16 - Pau, justícia i institucions sòlides
Anys
  • 2018