Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Formació en equitat, treball digne i salut reproductiva per docents. FASE II

El projecte ha sigut adaptat en la seva segona fase després de les conseqüències patides durant la Covid-19. Es va realitzar una campanya de formació i conscienciació sobre els elements bàsics i els continguts del Treball Digne i d'igualtat i equitat de gènere dirigida a mestres, docents i personal auxiliar del sector de l'ensenyament organitzats al voltant del Sindicato de trabajadores y trabajadoras de la Educación Salvadoreña (SITES). En una part d'aquestes formacions també es va incorporar a l'alumnat i a les famílies amb la finalitat de compartir coneixements i fer taca d'oli entre els joves de les comunitats seleccionades en el projecte.

Per una altra banda, també es duen a terme una sèrie d'accions divulgatives a través de les xarxes socials sobre educació sexual reproductiva dirigida a joves, nenes i adolescents, però també a docents de centres públics del país.

Aquestes formacions han tingut per objectiu sensibilitzar i conscienciar els mestres sobre el dret al treball digne i a incorporar una cultura de gènere que permeti a les dones docents integrar-se en igualtat de condicions tant econòmicament com social, políticament i culturalment als centres de treball.

Subvenció
7.935,00 €
Cost
11.550,00 €
Sectors
  • 27 - Salut reproductiva
Països
  • El Salvador
Entitats
  • e2f9a71603954595988f25d2e8ead417
ODS
  • 3 - Salut i benestar
Anys
  • 2020