Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Formació en equitat, treball digne, salut mental i salut sexual reproductiva per docents.

Aquest projecte consisteix en la implementació d'una campanya de formació presencial itelemàtica dirigida a mestres, mares de família d'alumnat de primària i alumnat denivell mitjà i superior. Aquesta campanya versarà sobre els elements bàsics del Treball Digne amb una perspectiva de gènere que promou l'equitat i la igualtat i coneixements sobre salut sexual reproductiva i mental. 

Aquestes jornades de formació estan orientades a docents organitzats i no organitzats en el Sindicat de Treballadors (as) de l'Educació Salvadorenca SITES (seccional orient) i pretén contribuir a sensibilitzar i conscienciar en el dret que tenen els docents a un Treball en condicions dignes i a una cultura de gènere que permeti a les dones docents tenir una integració plena en igualtat d'oportunitats en l'econòmic, social, polític, laboral i cultural, així
com contribuir a enfortir l'organització sindical.

Als estudiants de centres educatius de nivell mitjà i superior, se'ls brinda formació en treball digne, equitat de gènere i educació sexual reproductiva. D'altra banda, s'implementar una campanya de sensibilització i formació amb els temes d'equitat de gènere i salut sexual reproductiva, dirigida a joves i adolescents.

El projecte forma part dels Objectius de Desenvolupament sostenible ODS 5 i 8 i de les accions contemplades per l'Organització Internacional del Treball OIT.

Subvenció
7.733,66 €
Cost
11.033,66 €
Contrapart
Asociación Instituto para un Nuevo El Salvador - INELSA
Sectors
  • 27 - Salut reproductiva
Països
  • El Salvador
Entitats
  • e2f9a71603954595988f25d2e8ead417
ODS
  • 3 - Salut i benestar
Drets Humans vinculats
  • Article 25. Tota persona té dret a un nivell de vida que asseguri, per a ell i la seva família, la salut i el benestar.
Anys
  • 2022