Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Millora de l'accés a l'aigua potable dels 3.482 habitants de les àrees sanitàries de Bedanda, Quebo i Cacine. Regió de Tombalí, sud de Guinea Bissau.

El present projecte forma part de l’estratègia que Assemblea de Cooperació Per la Pau du a terme a Guinea Bissau des de la seva arribada al país, que consisteix en millorar la Salud Pública a les regions del sud del país, Tombalí i Quinara.

 

Concretament, es pretén millorar l’accés a l’aigua potable dels habitants de les àrees sanitàries de Bedanda (tabanques de Bobidé, N’cala, Botche Sansa i Forasayuma),  Quebo (tabanques de Manpata Bacirco i Afia-Bunho) i Cacine (tabanca de Canefaque),  a la regió de Tombalí. Amb aquesta finalitat es planteja la construcció de 7 pous d’aigua.

 

Els pous estaran equipats amb una bomba manual amb cobertura metàl·lica i estaran associats a 7 USB (Unitats de Salut Bàsica) que es construiran amb finançament de la Unió Europea.

 

Precisament dins del marc del projecte de la Unió Europea, entre el 4rt i 12è mes de cadascun dels dos anys d’execució, es duran a terme un seguit de sensibilitzacions sobre hàbits higiènics sanitaris, prevenció de malalties com la diarrea i el còlera i la utilització de l’aigua en la família i en la comunitat.

Subvenció
24.285,00 €
Cost
31.085,49 €
Sectors
  • 11 - Aigua i sanejament
Països
  • Guinea-Bissau
Entitats
  • 850f90ffc71e420a9d63fa1016e00e49
ODS
  • 6 - Aigua neta i sanejament
  • 3 - Salut i benestar
Anys
  • 2008