Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Millorar la salut de la població desplaçada de Cabo Delgado incidint en els seus determinants socials, amb especial focus en la nutrició

La intervenció de Medicus Mundi a Moçambic té com a objectiu final el dret a la salut de la ciutadania, obrint espais de participació política i monitòria i avaluació de les polítiques públiques. Aquest és el segell distintiu de Medicus Mundi al país, i així ho reconeixen els actors del sector.

De forma més concreta, són diverses les metes dels ODS en els quals incideix de manera directa en l'acció proposada per Medicus Mundi:

Posar fi a totes les formes de malnutrició 

Fomentar intervencions que permetin que les persones en risc d'inseguretat alimentària tinguin accés físic local a aliments nutritius. 

La proposta s'emmarca en una intervenció més àmplia de Medicus Mundi a la província, que contempla com a fil conductor el treball en la problemàtica de la desnutrició a Cabo Delgado i pretén abordar des de l'enfortiment dels Serveis d'APS, la generació de coneixement, la formació i el treball d'incidència política. 

Subvenció
2.690,33 €
Cost
27.902,86 €
Contrapart
Direcció Provincial de Salut de Cabo Delgado
Sectors
  • 10 - Salut
Països
  • Moçambic
Entitats
  • Medicus Mundi Mediterrànea
ODS
  • 3 - Salut i benestar
Drets Humans vinculats
  • Article 25. Tota persona té dret a un nivell de vida que asseguri, per a ell i la seva família, la salut i el benestar.
Anys
  • 2022