Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Activitats de formació i sensibilització a Lleida.

Els comitès Óscar Romero d’arreu de l’Estat espanyol es troben cada 2 anys en les “Jornadas de Formación” a nivell estatal, tractant un tema diferent, d’interès en el món de la solidaritat i la cooperació i són organitzades per un comitè diferent.

Les properes jornades, a celebrar del 3 al 6 de juliol de 2008, seran organitzades pel Comitè Óscar Romero de Lleida.

Tot i ser unes jornades de formació, organitzades per una entitat determinada, hi tindran lloc també una sèrie d’activitats de formació i sensibilització (ponències, taules rodones, tallers,...) que s’adrecen al públic en general i al món associatiu de la cooperació i la solidaritat de Lleida. De fet, un dels objectius de les jornades és oferir una possibilitat de formació i una oportunitat de sensibilització sobre la realitat dels països empobrits, el treball de la solidaritat i la cooperació, etc, a la població del lloc on tenen lloc les jornades.

El projecte que presentem es centra doncs, en les activitats que s’adrecen a la ciutadania de Lleida interessada en la solidaritat Nord-Sud i especialment, en conèixer la realitat dels països llatinoamericans.

Subvenció
1.830,00 €
Cost
14.640,00 €
Sectors
  • 1 - Relacions Nord- Sud
Països
  • Espanya
Entitats
  • Comitè de Solidaritat Óscar Romero de Lleida
ODS
  • 10 - Reducció de les desigualtats
Anys
  • 2007