Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Descobrint Mali

Una exposició (disseny i impressió) itinerant. En relació directa amb aquesta exposició, es durà a terme una taula rodona, de manera que tota la informació exposada en els panells pugui ser aclarida i ampliada per una persona experta en la temàtica.

Una conferència i una taula rodona on es compartiran les experiències del projecte de codes envolupament que l’associació Binkadi duu a terme a la ciutat de Lleida i detalls que hagin pogut no quedar clar respecte a l’exposició, i una presentació d’un llibre sobre la història de Mali, que ens aproximarà encara més al país.

 Per últim, es realitzarà una nit temàtica, amb una varietat d’activitats dirigides al públic en general, on la cultura musical serà el plat principal. Una persona experta en cultures africanes ens introduirà al món del Balafón, un instrument típic de Mali i després, hi haurà una exhibició musical a càrrec d’un grup malià i un tastet amb menjars tradicionals i significatius de Mali, amb la corresponent explicació de cada plat.

Subvenció
2.680,00 €
Cost
6.150,00 €
Sectors
  • 1 - Relacions Nord- Sud
Països
  • Espanya
Entitats
  • 68dcfc66806142e18ec48d46ce47945f
ODS
  • 17 - Aliança pels objectius
Anys
  • 2011