Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Superant les barreres per a un começ més just des del Nord.

Es pretén fomentar el coneixement sobre les causes que originen la pobresa i les desigualtats entre el Nord i el Sud sensibilitzant a la població en general i a infants i joves en particular sobre el Comerç Just com a eina per acabar amb la pobresa i les desigualats.

Per assolir aquests objectius es compta amb una exposició de Comerç Just que pretén explicar  que entenem per comerç just i que hem de fer per ser consumidors responsables. Pensem que aquesta sensibilització ha de començar des de ben aviat, és per aquest motiu que l’exposició està molt particularment dirigida a infants i joves. Amb el projecte volem donar complementarietat a aquesta exposició i elaborar unes guies sobre els continguts de l’exposició i amb una proposta d’activitats didàctiques dirigides a primària i secundaria.

Tanmateix, amb aquest projecte voldríem que l’exposició de Comerç Just, acompanyada de les guies, pogués visitar com a mínim tres centres de primària i secundària de la ciutat de Lleida així com que pogués tenir un espai en la Festa del Comerç Just de la ciutat de Lleida del 2008.

Subvenció
1.853,00 €
Cost
13.635,00 €
Sectors
  • 1 - Relacions Nord- Sud
Països
  • Espanya
Entitats
  • Fundació Ajuda En Acció
ODS
  • 12 - Consum i producció responsables
Anys
  • 2007