Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Accés a la terra per a l'autosuficiència alimentària de 35 famílies en situació de vulnerabilitat de Berbérati. (Rep Centreafricana)

Accés a la terra per a l'autosuficiència alimentària de 35 famílies en situació de vulnerabilitat de Berbérati. (Rep Centreafricana)

El projecte està dirigit principalment a les famílies Kizito de la regió de Berberati, i pretén capacitar les famílies en agricultura, ja que els fruits que s'obtenen del cultiu s'utilitzaran per a la subsistència familiar i una part per vendre’ls als mercats de la ciutat.

La finalitat és contribuir a que aquestes famílies tinguin una vida digna. A dia d’avui, el projecte es troba en una segona fase.

A la primera fase (2012-2013), SED va enviar els fons necessaris per a l'adquisició de terres, eines i llavors suficients per a 21 famílies. Posteriorment, davant el satisfactori desenvolupament de la primera experiència i la crítica situació sociopolítica del país, SED ha optat per donar suport a la segona fase en la qual es demana, per part de la responsable del projecte (Soeur Elvira Tutolo) i les famílies, el següent:

  1. Ampliar els camps de les 21 famílies en més per a permetre la rotació de cultius.
  2. Acollir 14 famílies noves en el si del projecte.
Subvenció
6.047,00 €
Cost
19.228,00 €
Sectors
  • 26 - Ajuda humanitària
Països
  • República Centreafricana
Entitats
  • SED - Solidaridad Educación y Desarrollo
ODS
  • 10 - Reducció de les desigualtats
  • 11 - Ciutats i comunitats sostenibles
Anys
  • 2014