Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Emergències per pluges torrencials

Emergències per pluges torrencials

Aquest projecte consisteix en la compra de mobiliari escolar (pupitres, cadires, estanteries, pissarres) per tal de rehabilitar i dotar de material a diverses escoles dels campaments de refugiats que van sofrir danys i imperfectes degut a les pluges torrencials del mes de setembre.

Es pretén comprar aquest mobiliari al tallers que hi ha als campaments de refugiats dedicats a això per d’aquesta manera, afavorir la producció local i fomentar la seva economia.

 

També es vol realitzar un enviament de material escolar (llibretes, carpetes, llapis, colors, pintures...) ja que també, durant les fortes pluges, es va fer malbé bona part del poc material del qual es disposava a les escoles.

Aquest material es tractaria d’aconseguir mitjançant donacions duent a terme una recollida de material escolar en diverses escoles i a nivell particular. D’aquesta manera també es duu una tasca de sensibilització a la població i es dóna a conèixer el conflicte. I es duria a terme l’enviament d’aquest material a les diverses escoles amb la subvenció del projecte.

Subvenció
5.606,00 €
Cost
12.000,00 €
Sectors
  • 26 - Ajuda humanitària
Països
  • Sàhara Occidental
Entitats
  • 386a6a669b4b42f89f46cc103e2bc6e9
ODS
  • 4 - Educació de qualitat
Anys
  • 2014