Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rehabilitació, reconstrucció i enfortiment de les instal·lacions de producció de llet afectades pel huracans Ike i Gustav, a la província de Pinar del Rio (Cuba)

El projecte proposa contribuir a recuperar la capacitat productiva de les Unitats Bàsiques  de Producció Cooperativa perduda per l’Huracà Gustav i Ike i a la vegada contribuir a l’enfortiment de capacitats comunitàries per a la gestió i atenció a emergències

Les UBPC,  cultiven la majoria de la terra de la zona. Això implica  tota la producció de carn, llet i bestiar menor (aus), que posseeixen infraestructura  vulnerable als efectes dels huracans (naus amb teules, molins de vent, tanques, etc.).

Les inversions a realitzar es concentren en pocs insums,  degut a que  les UBPC, igual que altres actors, ja  han iniciat una recuperació amb esforços propis.  L’actual proposta  donaria suport  amb aquells  materials  menys accessibles per a les UBPC: Teules de Zinc,  ganxos subjectar  les teules ganxos, etc.

S’estima que es pot assolir la recuperació total de la producció  de dos anys enrere, dins d’un any i assegurar les construccions per minimitzar els danys en possibles futurs huracans
         

Subvenció
10.000,00 €
Cost
218.369,00 €
Sectors
  • 26 - Ajuda humanitària
Països
  • Cuba
Entitats
  • db08425297f549239db7f5a7405c6430
ODS
  • 8 - Treball digne i creixement econòmic
Anys
  • 2008