Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocatòria d’Educació per a la Transformació Social (EpTS), per al foment dels Drets Humans a la ciutat i la Interculturalitat - L.10.4.

Convocatòria any 2022 i anys anteriors

Convocatòria anual, de concurrència competitiva, per a cofinançar accions de sensibilització i formació a la ciutadania de Lleida sobre els Drets Humans (DH), les relacions NORD-SUD, la problemàtica general dels pobles i col·lectius empobrits i la lluita contra el racisme i la xenofòbia

Aquesta convocatòria disposa de tres modalitats:

  • MODALITAT A: Projectes adreçats a treballar l'Educació per a la Transformació Social (EpTS) per a la construcció d'una ciutadania conscient, formada, crítica, compromesa i mobilitzada per a promoure els DH, la lluita contra el racisme i la xenofòbia, la cultura de pau i la justícia social, en el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Línia segons l'Enfocament de Gènere i basat en Drets Humans (EGiBDH).
  • MODALITAT B: Projectes que promoguin els Drets Humans  a la ciutat, correspon al departament de Drets Civils. 
  • MODALITAT C: Projectes adreçats a treballar la interculturalitat, la diversitat cultural, promovent la participació social dels col·lectius de persones migrades, la convivència i la cohesió social.

Per accedir a tots els tràmits, pots visitar el següent enllaç convocatòries d'ajuts i subvencions.

Documents adjunts: 

SOL·LICITUD

123456789-copia.png

PRÒRROGA

123456789-copia.png

REFORMULACIÓ

123456789-copia.png

JUSTIFICACIÓ

123456789-copia.png

APORTACIÓ DE DOCUMENTACIÓ

123456789-copia.png