Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocatòria de Cooperació Internacional, Acció Humanitària i Codesenvolupament (CEAHC) - L.10.3.

Convocatòria any 2022 i anys anteriors

Es tracta d'una convocatòria anual, de concurrència competitiva, per a cofinançar projectes segons modalitat d'actuació:

  • MODALITAT A: Projectes de cooperació al desenvolupament impulsats per Organitzacions No Governamentals de desenvolupament amb implantació a Lleida que desenvolupin la seva tasca en països receptors d'Ajut Oficial al Desenvolupament (AOD) a través d’entitats sòcies locals, que integrin l'Enfocament de Gènere i Basat en Drets Humans (EGiBDH) i que responguin a prioritats, valors i/o finalitats de la Llei 26/2001, de 31 de desembre, de cooperació al desenvolupament.

  • MODALITAT B: Projectes d’emergència i acció humanitària, intervenint en les fases més complexes com la reconstrucció, la rehabilitació i la reactivació productiva. Pal·liar els greus conflictes i catàstrofes humanitàries, esdevingudes per catàstrofes naturals, antròpiques i/o conflictes bèl·lics.

  • MODALITAT C: Projectes de codesenvolupament i formació dels col·lectius de persones migrades de la ciutat de Lleida amb aplicació de l’EGiBDH als seus projectes, així com formació tècnica per a la realització de projectes de cooperació en les seves comunitats d’origen.

Per a més informació (Bases i convocatòria) i els tràmits que l'acompanyen, pots visitar el següent enllaç convocatòries d'ajuts i subvencions 

Documents adjunts: 

SOL·LICITUD

123456789-copia.png

PRÒRROGA

123456789-copia.png

REFORMULACIÓ 

123456789-copia.png

JUSTIFICACIÓ

123456789-copia.png

APORTACIÓ DE DOCUMENTACIÓ

123456789-copia.png