Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cinemón Xic
Cinemón Xic 2023 facilita tallers que acompanyen les pel·lícules. Una proposta lúdica que te com a objectiu conèixer el treball de les entitats de casa nostra a més d'endinsar-se en el coneixement dels Drets Humans (DH) i dels Drets Humans de les Dones (DHD), tot relacionant-los amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Els tallers els implementen entitats solidàries de la ciutat de Lleida.
A càrrec de LIKA

Diumenge 29 d'octubre, a les 12:50h, a la plaça de la Llotja, treballarem l'equitat de gènere a través del joc de l'oca coeducatiu de LIKA. Un espai per treballar amb els i les més petites la importància d'esdevenir tots i totes iguals en drets!

A càrrec d'AGIPA

Diumenge 5 de novembre, a les 12:40h, a l'Auditori 2 de La Llotja, vine a crear la teva propia flor de l'Himàlaia, a càrrec de l'entitat AGIPA. Un espai per posar en valor la nostra creativitat a més d'esdevenir, per uns moments, la Yuku, tot anant a buscar la nostra flor plena de màgia i força!

A càrrec de l'Àrea de Cooperació Internacional de l'Ajuntament de Lleida

El dissabte 11 de novembre, a les 16:30h, a la plaça de la Llotja, participa de la "Postal viatgera"! Agafa una postal, escriu el lloc del món que t'agradaria visitar i per què, i llença-la a la bústia de Cooperació Internacional (l'espai comptarà amb una bústia on deixar la teva "Postal viatgera")

Setmanalment, des de l'Àrea de Cooperació, i a través de les xarxes- Instagram, donarem veu a la teva postal i coneixerem quins lloc del món voleu conèixer tots i totes les participants!

Segueix-nos a les xarxes a:

Facebook: @AreadeCooperacioLleida

Twiter: @AreaCoopLleida   

Instagram: @Areadecooperaciolleida

A càrrec de l'Àrea de Cooperació Internacional

Dissabte 25 de novembre, a les 16:30h, al Screenbox de Lleida, crea la teva xapa feminista, ja sigui amb un model predefinit o de creació propia!

Un espai per visualitzar els símbols de la lluita feminista, i emportar-te una xapa amb tu!