Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cinemón Xic
Cinemón Xic 2022 facilita tallers que acompanyen les pel·lícules. Una proposta lúdica que te com a objectiu conèixer el treball de les entitats de casa nostra a més d'endinsar-se en el coneixement dels Drets Humans (DH) i dels Drets Humans de les Dones (DHD), tot relacionant-los amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Els tallers els implementen entitats solidàries de la ciutat de Lleida.

Tenim les ulleres posades? Sabem detectar el micro masclisme? Si vols incloure la igualtat i la coeducació de manera lúdica, AGIPA us proposa aquest taller infantil per treballar la igualtat de gènere. Dissabte 5 de novembre a les 17:00h, als voltants de la sala Screenbox de Lleida, ens posem les Ulleres Violeta.

El dissabte 12 de novembre a les 17:00h, a la plaça de la Llotja, recordarem el respecte i l'estima que la natura es mereix a partir de replantar en familia un esqueix d’alzina. A càrrec de l'entitat en pro de la justícia mediambiental, OSMON.

osmon.png

El diumenge 20 de novembre, a les 12:30h a la plaça de la Llotja, el Club de lectura Afrolleidatà ens oferirà un contacontes d'arreu del Món. El Club forma part de la Coordinadora d'ONGD i aMS de Lleida.

Diumenge 27 de novembre, a les 12:45h a la plaça de la Llotja, treballarem de forma lúdica amb AGIPA el respecte a la diversitat en tots els seus àmbits.