Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2013 - 2016

REGLAMENT (2).jpgEl Pla Director 2013-2016 es va iniciar a partir d’un procés participatiu i de consens, coordinat per l’Ajuntament de Lleida i en el marc del Consell Mixt de Cooperació, el qual va aprovar en primera instància la creació d’una comissió tècnica ad hoc amb l’objectiu d’elaborar l’esborrany i elevar al Plenari del Consell Mixt de Cooperació la proposta definitiva.


El procés participatiu va continuar amb la realització d’una jornada participativa per a l’establiment d’un consens per identificar i consolidar el Pla, així com establir i consolidar la participació real de la ciutadania en la definició, el seguiment i l’avaluació de les polítiques públiques de cooperació local.
Després d'aquest procés participatiu es va encetar un segon període de tallers participatius per debatre i aportar comentaris entorn als models d’actuació, criteris de selecció de projectes, així com per definir de forma comuna les estratègies en cooperació al desenvolupament de l’Ajuntament de Lleida. Les reflexions i propostes sorgides en aquests tallers van estar presentades al Plenari del Consell Mixt de Cooperació i han orientat aquest Pla de Cooperació i Solidaritat.


També es recopilen de forma transversal les diferents aportacions realitzades per diferents departaments de l’Ajuntament de Lleida vinculats d’una manera o d’una altra a les polítiques de cooperació.


Les últimes aportacions són les realitzades pels diferents grups polítics amb representació municipal, amb la realització d’una sessió oberta i la posterior aprovació per unanimitat al Ple de l’Ajuntament de Lleida.
Al final del document es relacionen les entitats, persones a títol individual i institucions que han participat al llarg del procés.

Clikant a la imatge podeu descarregar el Pla director.

I a través del següent enllaç, podreu consultar l'avaluació del PDMC 2013-2016, a càrrec de la Unitat de Desenvolupament i Cooperació de la UdL.