Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2022 - 2025

El Pla Director Municipal de Cooperació 2022-2025: “Cap a la consciència, el respecte, la garantia i l’exercici dels Drets Humans” es va aprovar al Ple de l'Ajuntament de Lleida del dia 29 de juliol de 2022. S'ha realitzat a partir d'un procés participatiu i de consens  entre les diferents entitats solidàries de Lleida.

Aquest esdevè el document de referència que marcarà les directrius de l'acció de desenvolupament de l' Ajuntament de Lleida sobre una base troncal, l’enfocament de Gènere Basat en Drets Humans.

pladirector22-25.png

Prèvi al PDMC, es va demanar a la Universitat de Lleida (UdL) la seva col·laboració per realizar una sèrie d’entrevistes a les entitats, associacions i moviments solidaris presents al territori, amb la finalitat de conèixer el punt de partida en que es troben les entitats, associacions i moviments solidaris que han de participar en l’elaboració del nou PDMC i que han d’aplicar l’Enfoc de Gènere i basat en Drets Humans (EGiBDH).

Aquí us deixem l'enllaç d'aquest informe, anomenat "Horitzó: Cap a un nou Pla Director en Cooperació al Desenvolupament de l'Ajuntament de Lleida (2022-2025). Resultats d'enquestes inicials a les entitats"