Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Conferències i xerrades

L'Àrea de Cooperació, en treball coordinat amb els diferents agents de cooperació de la ciutat de Lleida, engega el projecte "Conferències entorn Conflictes Internacionals" el qual neix arran de la necessitat de donar veu a conflictes latents arreu del món, sovint desconeguts.

confe senegal.jpg "Taula Rodona per a la difusió de conflictes al Senegal"

6 de maig de 2021

El passat 3 de març de 2021 va esclatar al Senegal un conflicte violent, el qual ja tenia una besant històrica anterior, que va suposar un gran impacte en el curs polític del país. Podeu accedir a la gravació a través del següent enllaç, de la Coordinadora d'ONGD i aMS de Lleida.

                                                                          

foto hayma.png El Sàhara Occidental i el gir polític del Govern espanyol

9 de juny de 2022

Emmarcat dins la jornada Haima per una Sàhara Lliure, s'organitzà la taula rodona “El Sàhara Occidental i el gir polític del Govern espanyol”, a càrrec Tesh Sidi, presidenta de l’Associació sahrauí de la Comunitat de Madrid, i Oriol Puig i Morant, president de la mesa de coordinació Catalunya – Sàhara. La Tesh Sidi us deixa un instagram on poder seguir l'actualitat al Sàhara Occidental.

misho inkal.png "Dones Inkal Awà davant el conflicte armat colombià"

1 de juliol de 2022

Emmarcat en el Cinemón 2022: Colòmbia per la Pau i els DH des de la diàspora, es presentà la publicació "Mujeres Inkal Awá caminando la palabra. Por un buen vivir libre de violencias de género en Colombia", de l'OADPI (Observatori per l'Autonomia i els Drets dels Pobles Indígenes de Colòmbia).

Podeu consultar l'informe, en espanyol, clicant aquí.

Podeu consultar l'informe, en anglès, clicant aquí.