Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Hayma per un Sàhara Lliure

Hayma per un Sàhra Lliure és una activitat anual, organitzada entre els diferents agents de cooperació de la ciutat (UDEC, Coordinadora d'ONGD i aMS, i Regidoria de Cooperació) i l'Associació Amics del Sàhra de les Terres de Ponent (AASTP) amb l'objectiu de conscienciar sobre la situació que milers de persones que viuen ja fa més de 40 anys als camps de persones refuguiades d'Algèria.
 
Hayma per un Sàhra Lliure ofereix, de manera gratuïta i sota la muntada de la típica Hayma sahrauí, espais de coneixença del conflicte adaptada a diferents públics, així podem trobar des de conta contes, jocs infantils sahrauís, taller de henna, degustació de te, espais creatius (pintades de murals i teatre) i taules rodones o conferències entorn el conflicte i el poble sahrauí.
 
A l'acte, hi col·laboren els i les joves participants del projecte Cicles Formatius a Terreny de les diferents edicions al llarg del temps.
Hayma per un Sàhra Lliure treballa coordinadament per a donar a conèixer a la ciutadania un conflicte no resolt de fa més de 40 anys i en el qual cal continuar treballar, incidint i reivindicant els Drets de tot un poble.
Us deixem aquí el video de NOVA, un grup de joves sahrauís voluntaris que tenen com a lema la "no-violencia” com a mitjà per aconseguir els seus objectius. 
Programa edicions anteriors:
"Hayma per un Sàhra Lliure" 2023: portada i contraportada